Koningschieten 2016

Afgelopen zondag is het jaarlijkse koningschieten gewonnen door Eric van Zandvoort. Na 6 jaar een Koningin te hebben gehad kent de club dit jaar weer een Koning.

Na deze periode als Koningin is Tonny van Kuringen deze keer de prinses van Aurora geworden, gevolgd door Marian Weerts als adjudant.

Net buiten de prijzen en titels is Rien van Vugt met een 4e plaats geëindigd. Zowel de strijd om plaats 1 en 2, als ook die om plaats 3 en 4 bleef spannend tot op het einde. Zo spannend zelfs dat na de 1e 25 pijlen, Rien en Marian niet alleen hetzelfde subtotaal hadden, maar exact dezelfde score!

Koningschieten 2015

Normaal de 1e zondag van mei… Dit jaar de 1e van juni wegens vakanties. Het clubje was niet zo groot als andere jaren maar de spanning was er niet minder om. 10 schutters streden afgelopen zondag om de titel van Koning(in).

Voor het eerst in jaren was er een nieuwe naam in de top 3! Onze jeugd schutter gaf vooraf al aan dat hij met de volwassenen mee wilde schieten en dat bleek voor hem een goede keuze te zijn!

Jori heeft gelijk een 2e plaats opgeist, net onder Tonny welke voor het 5e jaar op een rij koningin is geworden.

Jos werd voor het eerst in een lange tijd geen derde, die plek was deze keer voor mij. Het verschil tussen de 3e en 4e plek waren slechts 5 punten dus dat bleef spannend tot de laatste pijl.

De avond werd traditioneel voortgezet onder het genot van een hapje en drankje. De beelden hiervan volgen!

Rayon 2015

Twee leden van HBV Aurora zilver op het rayonkampioenschap

Bij handboog vereniging Aurora uit Oirschot hebben twee leden zilver behaald.
Op het Rayonkampioenschap in Berkel-Enschot.
Afgelopen zondag was deze wedstrijd geschoten.
Het gaat om een wedstrijd waar 50 pijlen worden geschoten over 25 meter.

Jory van de Loo kwam uit bij de cadetten en behaalde daar een mooie 2de plaats.
Tonny van Kuringen kwam uit bij de dames 1ste klas en behaald ook een mooie 2de plaats.