Rayon Kampioenschappen Indoor – Teams

Gisteren, 9 februari, ging het 1e team van ons naar Middel-Beers voor het rayon kampioenschap indoor. We schoten in de A klasse en werden als 7e opgesteld.

Na een dramatische 1e ronde (zie de wall of shame) waren de Zwartmikkers ons voorbij gegaan. Gelukkig hebben we ons in de 2e ronde weer van een betere kant laten zien waardoor we uiteindelijk als 6e zijn geƫindigd. Helaas voor ons, waren de Zwartmikkers ons toch voorgebleven en zijn ze als 5e geƫindigd.

Rayon kampioenschappen Indoor – Individueel

Vorige week, zondag 2 februari, werden de rayon kampioenschappen verschoten. Tonny mocht in Baarschot gaan schieten in de 3e klasse. Jos en Eric gingen naar Middel-Beers om te schieten in de 4e en 2e klasse.

Eric was al afgevallen voor de finales (onder meer door materiaal pech). Tonny wist het vol te houden tot de kwart finale. En tenslotte is Jos 4e geworden nadat deze als 16e de finale rondes in ging.

Aurora op het internet

Hallo Allen,

Na vele voornemens is het dan toch eindelijk tot uitvoer gekomen. Aurora heeft een website. In het begin zal er nog veel invulling ontbreken maar de basis staat er. De contact informatie, openingstijden en een aantal foto-albums van hoogtepunten van de afgelopen jaren.